Risoto lillkapsaga

Risoto lillkapsaga

Приготовление:

  1. Haki porru ja küüslauk (1 küüs) peeneks. Sulata või pannil.
  2. Lisa sulatatud võile porru ja küüslauk, riis ning lillkapsaõisikud.
  3. Lisa vein ja keeda tasasel tulel, kuni see aurustub.
  4. Seejärel lisa pool puljongist. Kui see on aurustunud, vala juurde ülejäänud pool.
  5. Kui riis on peaaegu pehme, lisa suitsujuust ja hauta, kuni riis on täiesti pehme.

Nipid ja soovitused

Seda rooga võid serveerida nii lisandi kui ka pearoana. Kaunistada võid porru ja peekoniribadega.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
1 dl – Risotoriis
40 g – Või
100 g – Porrulauk
1 tk – Küüslauk
250 g – Lillkapsas
1 dl – Valge vein
2.50 dl – Köögiviljapuljong
40 g – Suitsujuust
1 g – Must pipar
1 g – Sool
1 g – Tšillihelbed