Feta-brokkoli pirukas

Feta-brokkoli pirukas.

Приготовление:

  1. Sega omavahel jahu, kaerahelbed ja küpsetuspulber. Sega juurde pehme või. Lisa külm vesi ja sega tainas ühtlaseks.
  2. Suru tainas lahtikäiva pirukavormi põhjale ja külgedele. Küpseta 225°C juures ~10 minutit.
  3. Poolita tomatid, tükelda fetajuust, brokkoli. Vala suurem osa täidise koostisainetest põhjale, puista peale osa oliive.
  4. Sega omavahel maitsestamata toorjuust, hapukoor, munad, lisa must pipar. Vala segu täidise peale. Puista peale ülejäänud täidise koostisained.
  5. Küpseta 220°C juures ~30 minutit.

KoostisosadПорции:3 порции

Põhi
2 dl – Nisujahu
1 dl – Kaerahelbed
1 tl – Küpsetuspulber
100 g – Või
0.50 dl – Vesi
Täidis
200 g – Feta juust
200 g – Brokoli värske
250 g – Kirsstomat
1 dl – Mustad oliivid kivita
2 tk – Muna
150 g – Toorjuust maitsestamata
250 g – Hapukoor
0.50 tl – Must pipar