Mehhikopärane lihapada

Mehhikopärane lihapada.

Приготовление:

  1. Lõika liha kuubikuteks, haki sibul ja 2-3 küüslauguküünt. Pruunista liha pannil.
  2. Lao liha küüslaugu ja sibulaga ahjuvormi, kihtide vahele raputa soola ja musta pipart. Lisa tomatikonserv ja tacokaste.
  3. Hauta kaane all 175C juures ca 2 tundi, kuni liha on pehme.
  4. Lisa lõpus oakonserv (kurna vesi ära). Puista peale hakitud koriandrit. Serveeri keedetud riisi või kartulitega.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
800 g – Sealiha
2 tk – Sibul
400 g – Purustatud tomatid
1 tk – Küüslauk
400 g – Punased Kidney oad
230 g – Taco kaste mahe
1 g – Must pipar
1 spl – Koriander värske