Beseerull marjade ja kamavahuga

Beseerull marjade ja kamavahuga.

Приготовление:

  1. Mikserda munavalged tugevaks vahuks. Lisa edasi mikserdades vähehaaval suhkur ja sidrunimahl. Lõpeta vahustamine, kui vaht on veel niiske ja läikiv. Sõelu vahu peale kartulijahu ja sega alt ülespoole tõstes ettevaatlikult segamini.
  2. Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 175° juures ~15 minutit. Kummuta küpsenud tainaplaat puhtale paberile, eemalda ettevaatlikult kasutatud paber ja lase jahtuda.
  3. Vahusta koor suhkruga tugevaks vahuks, lisa toorjuust ja kamajahu. Määri segu jahtunud tainaplaadile, puista peale marjad.
  4. Keera plaat laiemast servast alates rulli, paki paberisse ja lase mõned tunnid külmas taheneda. Serveerimisel puista peale tuhksuhkrut ja kaunista marjadega.

KoostisosadПорции:5 порции

Besee
4 tk – Muna
1 tl – Sidrun
1.50 dl – Suhkur
2 spl – Kartulitärklis
Täidis
2 dl – Vahukoor
1 dl – Toorjuust
3 spl – Kamajahu
3 spl – Suhkur
400 g – Vaarikad külmutatud