Suverullid Vietnami stiilis

Suverull on Vietnamis tore peoroog. Hea idee ka oma külalistele meeldiva tegevuse pakkumiseks. Kattes laua erinevate salatite ja täidistega, saab iga külaline teha just sellise suverulli, mis talle maitseb.

Приготовление:

  1. Pane riisinuudlid 10 minutiks kuuma vette likku.
  2. Ribasta porgand ja kurk. Kurna nuudlid ja vala peale keev vesi. Kurna nuudlid sõelaga ja jahuta neid külma veega. Lõika lihast õhukesed viilud. Võid neid eelnevalt, kas kiirelt keeta või pannil praadida.
  3. Pese ning valmista ette 8 salatilehte ja peotäis korianderit ja basiilikut.
  4. Purusta pähklid ja sega kokku kaste. Kasta riisipaberid sooja vette. Aseta paberid lõikelauale või suurele taldrikule. Lisa täidised ja keera paber rulli.
  5. Kastes dipi sisse, võib neid kohe süüa. Kui valmistad suverullid ette, võid need lõigata sushi maki suurusteks tükkideks. Kui ootad külalisi, kata rullid kilega, et need ära ei kuivaks.

Nipid ja soovitused

Peale veiseliha võib pakkuda ka näiteks krevette, siga ja kana. Samuti võib lisada ürte. Kaunista krõbeda sibulaga.

KoostisosadПорции:4 порции

Kaste
30 g – Hoisinkaste
30 g – Sojakaste
50 ml – Vesi
2 spl – India pähkel
30 g – Soolane pähklivõi
Põhikoostisosad
1 tk – Porgand
0.50 tk – Kurk
1 tk – Lehtsalat
1 tk – Koriander värske
1 tk – Basiilik värske
200 g – Veise sisefilee
100 g – Riisinuudlid
1 tk – Riisipaber