Seene-kartulisalat

Mõnikord võib meile nii armsaks saanud kartulisalati valmistada hoopiski soolaseentega. Saad taimse, aga väga maitsva roa, mis meeldib kindlasti kõigile sööjatele, kes seeni ei põlga.

Приготовление:

  1. Leota soolaseened aegsasti.
  2. Keeda kartulid, jahuta ja koori. Haki seened ja kartulid ning aseta suuremasse segamiskaussi. Lisa kodujuust ja hakitud marineeritud kurk.
  3. Sega majonees ja hapukoor, vala salatile ja sega hoolikalt läbi. Maitsesta pipra ja vajadusel ka soolaga. Puista peale hakitud maitseroheline ja serveeri. Võid lisada ka keedumuna, aga kodujuust on sellele meeldivaks asenduseks.

KoostisosadПорции:6 порции

Põhikoostisosad
600 g – Soolatud seentesegu
5 tk – Kartul
380 g – Kodujuust
5 tk – Marineeritud kurk
3 dl – Hapukoor
1 dl – Majonees
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 spl – Roheline sibul