Marjasupp keefiri ja kondenspiimaga

Hapuka keefiri ja magusa kondenspiima maitsed sobivad omavahel tõesti hästi. Sidrunimahl annab vajaliku värskuse ja suvemarjad tihedama koostise. Ei pea vist mainimagi, et supp valmib olematu aja ja vaevaga.

Приготовление:

  1. Sega kondenspiim keefiri hulka. Lisa sidrunimahl ja riivitud koor ning klopi vispliga tugevalt läbi.
  2. Jaga marjad supipokaalide põhja ja vala peale keefirisegu. Hoia enne serveerimist 30 minutit külmkapis.

Nipid ja soovitused

Kasuta heledat suhkruga kondenspiima ja võimalusel värskeid suvemarju.

KoostisosadПорции:3 порции

Põhikoostisosad
1.50 dl – Kondenspiim
4.50 dl – Keefir
1 tk – Sidrun
2 dl – Vaarikad külmutatud
2 dl – Mustikad