Kama-halvaavaht kirssidega

Kergelt valmiv magustoit on ühtaegu magus, hapukas ja kreemine.

Приготовление:

  1. Pane kirsid potti ja lisa 3 spl suhkrut või siirupit. Kuumuta nõrgal kuumusel, kuni kirsid on sulanud. Suurenda kuumust ja lase 5 minutit podiseda.
  2. Sega maisitärklis külma veega ja lisa marjadele. Sega, kuni kaste pakseneb. Lase jahtuda.
  3. Vahusta koor 2 spl suhkruga, sega hulka jogurt, kamajahu ja murendatud halvaa.
  4. Tõsta pokaalidesse või kaussidesse kihiti vaht ja kirsid. Serveeri kohe.

Nipid ja soovitused

Kirsside asemel sobib suurepäraselt kasutada ka muid marju või hapukat moosi.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
300 g – Kirsid külmutatud
5 spl – Suhkur
3 dl – Kreeka jogurt
1.50 dl – Vahukoor
0.75 dl – Kamajahu
75 g – Halvaa
1 spl – Maisitärklis
1 spl – Vesi