Halloumi juust kuuma rabarberikastmega

Soe ja külm, värviline, magus ja soolane ‒ kõik koos. Imeline toit.

Приготовление:

  1. Rebi roheline vaagnale. Poolita kirsstomatid ja maitsesta soola-pipraga. Pane mitu panni korraga tulele või prae järjest – suhkruhernekaunad, poolitatud paksoid ja juust.
  2. Rohelist maitsesta kindlasti soolaga. Kuuma magushapu kastme jaoks haki rabarber, lase rabarberil koos 1 cm ingveri ja suhkruga pisikeses potis keema tõusta. Ainult korraks, muidu läheb liiga pehmeks.
  3. Kummuta kõik taldrikutele laiali. Peale veidi kuumal pannil röstitud seemneid. Naudi otsekohe.

Nipid ja soovitused

Halloumi tahab enne toidutegu külmas vees liguneda. Kui võimalik, siis oma pool tundi ja vett võiksid ka vahetada, muidu on see juust liiga soolane.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
1 g – Must pipar
1 spl – Oliiviõli
2 tk – Paksoi
1 spl – Seemnesegu
200 g – Kirsstomat
1 tk – Halloumi juust
100 g – Suhkruhernes
1 g – Sool
Kaste
1 tk – Ingver
1 spl – Suhkur
2 tk – Rabarber
0.50 L – Vesi