Kreemjas rabarberi-kondenspiimakook

Rabarberikookidel on oma võlu. Ei tea, kas on see ootusärevus küpsetise valmimisel või hoopis nende hapukas-mahlane sõltuvusttekitav mekk, kuid vaid ühe tükikesega ei ole kindlasti võimalik piirduda. Proovi kindlasti seda kreemjat kondenspiimaga rabarberikooki – maitselt lihtne ning valmib nii kiiresti!

Приготовление:

1, Vooderda kandiline koogivorm küpsetuspaberiga (28×22 cm). 2, Rulli tainas jahusel pinnal õhemaks, suru vormi põhjale ning õige pisut ka äärtele. Sega täidise komponendid omavahel ning laota vormi. 3,Katte jaoks sega toorjuust kausis korralikult lahti ning vähehaaval (pidevalt segades) lisa juurde kondenspiim. Sega sisse juurde ka muna. Vala saadud segu rabarberitele. 4,Küpseta kooki alumisel siinil 180 kraadi juures 40 minutit. 5,Kohe peale küpsetamist raputa kook üle tuhksuhkruga ning lase seejärel jahtuda

Nipid ja soovitused

Kook maitseb kõige paremini jahtunult järgmisel päeval

KoostisosadПорции:12 порции

Täidis
400 g – Rabarber
1 spl – Maisitärklis
1 tl – Kaneel jahvatatud
1 spl – Suhkur
Kaunistamiseks
1 spl – Tuhksuhkur
Kate
150 g – Toorjuust
350 g – Kondenspiim
1 tk – Muna