Soe kana-nuudlisalat

Kiire lihtne roog argiõhtuks. Kui oled kana hommikul või eelmisel õhtul marinaadi pannud, läheb õhtusöögi tegemine kiiresti.

Приготовление:

  1. Lõika kanafileed õhukesteks viiludeks, pane karpi või kilekotti ja vala peale pool marinaadist (ülejäänu jäta serveerimiseks). Raputa kotti või karpi korralikult ning jäta 30 minutiks toasooja seisma. Kanafileed võid marinaadi panna ka eelmisel õhtul, siis hoia neid külmkapis.
  2. Keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees pehmeks vastavalt pakendil olevale juhendile. Nõruta ja loputa külma veega, nõruta veel kord.
  3. Haki 4 rohelise sibulavarre valged otsad ja tükelda 2 anšoovist ja sega ülejäänud marinaadiainetega.
  4. Kuumuta pannil õli, prae kanafileed kiiresti mõlemalt poolt pruuniks, vajadusel mitmes jaos. Porganditest ja kurgist tõmba juurviljakoorijaga õhukesed ribad. Tõsta nuudlid taldrikule, pane peale kanafileetükid ja porgandid-kurgid. Nirista üle kõrvalepandud marinaadis sibulatega.

Nipid ja soovitused

Peale kurgi-porgandi võid roale lisada ka idusid, spinatilehti ja muud meelepärast.

KoostisosadПорции:4 порции

Marinaad
1 tk – Roheline sibul
1 tk – Küüslauk
0.50 tl – Paprika jahvatatud
2 spl – Pruun suhkur
1 spl – Laimimahl
1 tk – Anšoovisefilee
1 dl – Hele sojakaste
Põhikoostisosad
500 g – Broilerifilee
300 g – Riisinuudlid
1 spl – Õli
2 tk – Porgand
1 tk – Kurk