Särtsakas ja soojendav bulgur kanaga

Vürtsikas ja tummine suutäis. Soojalt on see üks korralik pajaroog, külmalt kutsun salatiks.

Приготовление:

  1. Lõika kanafilee parajateks ribadeks. Sega vürtsid kokku (küüslauguküünt 4 tk), mudi kana sellega ja jäta veidikeseks seisma.
  2. Valmista bulgur vastavalt juhendile. Loputa korralikult külma vee all, keeda 10–15 minutit, kuni vesi on imendunud. Lisa pisut soola.
  3. Prae kanafilee kookosrasvas, et muuta kana maitsvamaks ja mahlasemaks, pigista praadimise lõpus otse pannile sidrunimahla.
  4. Teisel pannil prae kookosrasvas parajaks hakitud ja ribastatud aedviljad. Neid võib praadida ka koos kanaga.
  5. Maitsesta aedvilju soolaga. Viimasena lisa hetkeks pannile ka hakitud petersell.
  6. Kurna oliivid ja vala rosinatele korraks kuum vesi kaela. Hoia pisut ja nõruta.
  7. Kalla kõik suuremasse kaussi kokku. Keedetud bulgur, kana ja aedviljad koos praadimisrasvaga. Lisa rosinad ja oliivid. Tõsta segamini, lase maitsetel tõmmata.

KoostisosadПорции:4 порции

Marinaad
1 g – Kaneel jahvatatud
1 g – Cayenne pipar
1 g – Vürtsköömen jahvatatud
1 g – Tšillipulber jahvatatud
1 g – Paprika jahvatatud
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 g – Sidrunimahl kontsentraat
Põhikoostisosad
500 g – Broilerifilee
1 tk – Punane sibul
1 tk – Küüslauk
1 tk – Punane paprika
5 tk – Porgand
1 tk – Petersell värske
1 tl – Kookosrasv
2 dl – Bulgur
1 spl – Rosinad
1 spl – Oliivid Kalamata