Pardikoivad apelsini-veinileemes

Pardikoivad apelsini-veinileemes

Приготовление:

  1. Prae pardikoivad pannil võis ja aseta koos tekkinud rasvainega ahjuvormi. Maitsesta kergelt soolaga.
  2. Viiluta apelsin ja sibul ratasteks ning laota koibadele. Lisa vormi ka veidi tüümiani.
  3. Vala koivad üle veiniga ja küpseta 150 kraadi juures umbes kaks tundi.

Nipid ja soovitused

Apelsinist, lihamahladest ja veinist tekkinud vedelikust saad valmistada pardi kõrvale imehea kastme, kuhu võid soovi korral lisada rõõska koort. Kui tundub, et koibade küpsetamisel napib vedelikku, võid suurendada veini kogust või valada juurde natuke puljongit. Part on valmis, kui liha tuleb kontide küljest lahti. Eelista magusamat ja tummisemat sorti valget veini, ka madeira sobib siia väga hästi.

KoostisosadПорции:2 порции

Põhikoostisosad
2 tk – Pardikoivad
1 spl – Või
3 tk – Sibul
2 tk – Apelsin
2.50 dl – Valge vein
1 spl – Tüümian värske