Ahjukõrvits küüslaugu, tšilli ja juustuga

Ahjukõrvits küüslaugu, tšilli ja juustuga

Приготовление:

  1. Puhasta kõrvits seemnetest, koori ja tükelda suurteks kuubikuteks.
  2. Määri ahjuvorm seest õliga, laota kõrvitsakuubikud ühe kihina vormi. Nirista peale veel oliiviõli ja sega läbi. Maitsesta soola ja pipraga.
  3. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 10–15 minutit, olenevalt kuubikute suurusest.
  4. Purusta küüslauguküüned, haki tšilli ja sega mõlemad juustuga. Puista juustusegu kuubikutele ja küpseta veel 10 minutit, kuni juust kaunilt sulanud ja kõrvitsad pehmed, aga veel väheke krõmpsud.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
700 g – Kõrvits
1 tk – Tšillipipar värske
100 g – Riivjuust
3 g – Sool
3 g – Must pipar
100 g – Kukeseen värske
3 spl – Oliiviõli
30 g – Küüslauk