Pavlova-segadus

Pavlova-segadus

Приготовление:

  1. Vahusta koor pisukese vanillsuhkru ja sidrunimahlaga. Arvesta, et peale tuleb palju magusaid asju, nii et koor võiks olla mõnusalt hapukas. Puhasta marjad ja viiluta suuremad, kui vaja.
  2. Võta suur ilus vaagen ja lao kõik kokku. Alla pane jäätiseviilud (mulle meeldib väga plombiir šokolaaditükkidega). Peale murenda mõni beseepilv — neid müüakse kohvikutes ja suuremates poodides, aga agaramad teevad ise. Siis puista marju. Nüüd tõsta vahukoort, veel beseed ja marju, marju, marju.

Nipid ja soovitused

Söö kohemaid, see ei ole säilitamise magustoit. Ja vaevalt, et seda säilibki. Absoluutne klassika suurtel suvistel pidudel.

KoostisosadПорции:6 порции

Koostis
150 g – Besee
100 g – Mustikad
200 ml – Kohvikoor
100 g – Vaarikad
1 L – Vanillijäätis
100 g – Punased sõstrad
100 g – Astelpaju külmutatud
100 g – Maasikad värsked
3 tl – Vanillisuhkur