Brokoli-hakklihavorm

Brokoli-hakklihavorm

Приготовление:

  1. Kuumuta ahi 230 kraadini. Jaga brokoli õisikuteks ja sega 1 sl õliga. Laota ahjuplaadile küpsetuspaberile ja rösti u 15 minuti jooksul pehmeks, nii et otsad pruunistuvad.
  2. Vahepeal kuumuta pannil 1 sl õli, lisa hakkliha ja sibul ning pruunista 10–12 minutit. Sega hulka Worcesteri kaste, hakitud küüslauk (1 küüs) ja sool.
  3. Vala piim kastrulisse, klopi hulka maisitärklis. Kuumuta segades, kuni kaste pakseneb. Tõsta tulelt ja sega hulka riivjuust ja kurkum. Kuumuta, kuni juust on sulanud, ning maitsesta soola ja paprikaga.
  4. Koori ja riivi porgandid, hauta pannil 1 sl õlis 4–5 minutit. Pane liha vormi, laota peale brokoli ja riivitud porgand, kalla peale kaste. Küpseta 40–45 minutit.

Nipid ja soovitused

Brokoli võid aja kokkuhoiuks ka röstimata jätta ning lisada selle toorena. Sel juhul tükelda õisikud väiksemaks.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
600 g – Brokoli värske
3 spl – Õli
600 g – Veisehakkliha
1 tk – Sibul
2 spl – Worcestershire kaste
1 tk – Küüslauk
1 g – Sool
8 dl – Piim
0.50 dl – Maisitärklis
4 dl – Riivjuust
0.25 tl – Kurkum
3 tk – Porgand
0.25 tl – Paprika jahvatatud