Idamaised hakklihapallid

Põnevad tšillised veiselihapallid krõmpsude pähklite ja magusate rosinatega.

Приготовление:

  1. Haki pähklid, rosinad ja sibul peeneks.
  2. Sega hakkliha sisse koorejogurt, muna, hakitud sibul, rosinad, pähklid, soola ja 1 tl harissat. Haki hulka petersell (4 tk vart), maitsesta veel soola ja harissaga ning sõtku läbi.
  3. Vormi tainast märgade kätega 8–10 palli. Kuumuta pannil 3 sl õli ja prae pallid igast küljest küpseks. Prae juurde ka pool (koorimata) küüslauguküünt. Tõsta pallid pannilt.
  4. Lisa pannile 125 ml vett ning keeda koos praerasva ja küüslauguga läbi. Serveeri palle salati ja leemega.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
30 g – India pähkel soolatud
30 g – Rosinad
1 tk – Sibul
400 g – Veisehakkliha
100 g – Maitsestamata jogurt
1 tk – Muna
1 g – Sool
1 tl – Harissa
1 tk – Petersell värske
3 spl – Oliiviõli
1 tk – Küüslauk