Kiire sealihapada penne’ga

Sealihapada penne’ga on kiirelt valmiv argiroog, mida söövad meelsasti ka lapsed.

Приготовление:

  1. Keeda penne rohkes soolases vees al dente.
  2. Tükelda küüslauk (3 tk küünt) ja paprika(d), kuumuta neid pannil õlis paar minutit ning tõsta suuremasse potti.
  3. Tükelda liha ja pruunista pannil, maitsesta soola-pipraga ja tõsta samuti potti. Lisa sinna ka tomatikaste, salsa, koor ja pune või basiilik.
  4. Hauta 15–20 minutit ehk kuni liha on pehme. Lisa nõrutatud penne ja sega läbi. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga. Söö kohe!

Nipid ja soovitused

Roog tuleks süüa ära samal päeval, sest soojendades kaotab penne oma kena vormi.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
500 g – Seakaelakarbonaad
300 g – Pasta
1 tk – Küüslauk
2 tk – Punane paprika
1 dl – Salsa
2 dl – Vahukoor
2 spl – Õli
2 tl – Pune kuivatatud
1 g – Sool
400 g – Tomatipasta basiilikuga