Liha kama-jogurtimarinaadis

Pisut kamajahu annab lihale koduselt leivase maitse. Lase lihal kindlasti seista marinaadis üle öö, et maitse jõuaks pealispinnast sügavamale.

Приготовление:

  1. Sega kamajahu jogurtiga ja siis sega hulka ürdid. Maitsesta soola ja pipraga.
  2. Lõika filee umbes 1 cm paksusteks viiludeks ja pane marinaadi. Sega nii, et kogu liha oleks marinaadiga kaetud (värskelt pressitud sidrunimahl). Jäta ööseks maitsestuma.
  3. Prae lihalõigud (grill)pannil mõlemalt poolt pruuniks. Küpseta 180-kraadises ahjus 15‒20 minutit.

Nipid ja soovitused

Serveeri kartulipudru ja marineeritud kurgiga.

KoostisosadПорции:6 порции

Põhikoostisosad
0.75 dl – Kamajahu
3 dl – Maitsestamata jogurt
1 kg – Seavälisfilee
1 tk – Sidrun
1 spl – Petersell värske
1 spl – Tüümian värske
1 g – Sool
1 g – Must pipar