Ahjustrooganov majoneesiga

Rammus ahjuroog sobib hästi meesperele. Võid valmistükeldatud strooganovi asemel osta ka pehmet sealiha ja lõigata selle ise ribadeks. Juba maitsestatud lihale ära enam maitseaineid lisa.

Приготовление:

  1. Pruunista kuubikuteks tükeldatud lihatükid õlis ning maitsesta soola, pipra ja liha maitseainega.
  2. Lõika sibulad õhukesteks ratasteks ja seened viiludeks. Määri ahjuvorm õliga, pane liha vormi põhja. Kata sibularataste ja seeneviiludega ning vala üle majoneesiga. Küpseta 200° juures 30 minutit või kuni liha on pehme ja mure (siis aga kata vorm fooliumiga ja keera kuumus paarikümne kraadi võrra madalamaks).
  3. Puista peale tükeldatud sibulapealseid või murulauku. Serveeri kuumade keedetud kartulitega.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
500 g – Seavälisfilee
3 tk – Sibul
250 g – Šampinjonid
4 dl – Majonees
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 g – Õli
1 tk – Roheline sibul
1 tl – Liha üldmaitseaine