Erineva kattega bruschettad

Erineva kattega bruschettad

Приготовление:

Bruschetta’d prosciutto ja meloniga:

  1. Nirista röstitud ciabatta’le veidi oliiviõli, laota peale singiviilud ja õhukesed meloniviilud.
  2. Piserda peale palsamiäädikat.

Bruschetta’d kitsejuustu ja peediga:

  1. Sega marinaadiks kokku oliiviõli, peenelt hakitud küüslauk, palsamiäädikas ja hakitud pune.
  2. Viiluta peet õhukeselt ja pane paariks tunniks marinaadi.
  3. Aseta ciabatta’dele kitsejuustuviilud, sinna peale peediviilud, paar rukolalehte, seedermänniseemneid ja veidi peetidest üle jäänud marinaadi.
  4. Määri röstitud ciabatta’le ricotta ning maitsesta veidikese soola ja pipraga. Juustule aseta õhukesed pirniviilud ja hakitud Kreeka pähklid. Nirista peale meetriibud.

Bruschetta’d ricotta ja pirniga:

  1. Määri röstitud ciabatta’le ricotta ning maitsesta veidikese soola ja pipraga.
  2. Juustule aseta õhukesed pirniviilud ja hakitud Kreeka pähklid.
  3. Nirista peale meetriibud.

KoostisosadПорции:4 порции

Prosciutto&melon
1 tk – Ciabatta
2 spl – Oliiviõli
200 g – Melon kollane
2 spl – Palsamiäädikas
1 tk – Toorsuitsusink viil
Riccota&pirn
4 spl – Ricotta
1 tk – Pirn
100 g – Kreeka pähkel
1 spl – Mesi
3 g – Sool
3 g – Must pipar
1 tk – Ciabatta
Kitsejuust&peet
1 tk – Keedetud peet
200 g – Kitsejuust
20 g – Rukola
1 spl – Seedermänniseemned
1 tk – Ciabatta