Kesksuvine aedvilja-lõhesupp

Kesksuvine aedvilja-lõhesupp

Приготовление:

  1. Tükelda sibul või ribasta porrulauk ja hauta koos tükeldatud porgandiga poti põhjas või sees korraks läbi. Vala potti nii palju vett, et sibul-porgand oleksid kaetud, lase veidi keeda, seejärel lisa herned ja tükeldatud kaalikas, lase taas keema tõusta. Viimasena pane hulka tükeldatud kartul ning keeda, kuni kõik köögiviljad on pehmed. Vajadusel lisa keeva vett.
  2. Kui aedviljad on valmis, vala juurde kuum piim, maitsesta soola ja pipraga, lisa kalakuubikud. Keera kohe kuumus kinni, kalatükid küpsevad järelkuumuses hetkega. Serveeri rohke hakitud tilliga.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
1 L – Piim
1 tk – Porrulauk
2 tk – Porgand
10 g – Või
1.50 L – Vesi
1 tk – Kaalikas
600 g – Lõhefilee
3 g – Sool
3 g – Must pipar
4 tk – Kartul
200 g – Hernes värske