Toorjuustukook mustikate ja vaarikatega

Toorjuustukook mustikate ja vaarikatega

Приготовление:

  1. Kuumuta ahi 170 kraadini. Rösti pähkleid ahjus 5–7 minutit, seejärel purusta kombainis. Lisa küpsised ja lase ühtlaseks puruks. Vahusta munavalge pehmeks vahuks. Lisa purule koos sulavõi, õli ja soolaga. Sega läbi. Suru mass 22 cm pirukavormi põhja ja äärtele. Küpseta 10–13 minutit, kuni põhi on kuiv ja veidi tumenenud. Jahuta.
  2. Mikserda toorjuust, jogurt ja 0,75 dl siirupit ühtlaseks. Määri jahtunud põhjale. Pane marjad täidisele ja nirista peale 2 sl siirupit. Jahuta vähemalt 1 tund külmkapis.

KoostisosadПорции:4 порции

Täidis
2 dl – Vaarikad
2 dl – Mustikad
250 g – Toorjuust maitsestamata
1.50 dl – Kreeka jogurt
0.75 dl – Vahtrasiirup
Põhi
3 g – Sool
1.50 dl – Kreeka pähkel
1 spl – Õli
1.50 spl – Või
1 tk – Muna
100 g – Digestive küpsised