Kilusalat pošeeritud munaga

Kilusalat pošeeritud munaga

Приготовление:

  1. Paiguta serveerimisalusele salatilehed, oliivid, kapparid, poolitatud tomatid, röstleivakrutoonid ja kilufileed. Nüüd järgneb keerulisem osa, kooreta muna keetmine.
  2. Võta pisem kastrul ja täida see kahe kolmandiku ulatuses veega. Lisa supilusikas veiniäädikat ja lase keema. Koksa muna sisu väikesse tassi. Tõsta kastrul korra tulelt ja tekita sellesse puulusikaga segades pisuke keeris. Vala muna ettevaatlikult vette ja tõsta taas pliidile. Lase tasaselt podisevas vees keeda umbes 2 minutit, siis tõsta muna vahukulbiga külma vette. Toimi samamoodi ka kahe ülejäänud munaga.
  3. Kastme tegemiseks vala koostisained kaanega suletavasse pisemasse purki ja loksuta hoogsalt. Jaga kaste salatile ja kaunista soovi korral härmas punaste sõstardega.

KoostisosadПорции:3 порции

Kaste
1 spl – Palsamiäädikas
3 g – Must pipar
1 tl – Meesinep
3 g – Sool
2 spl – Oliiviõli
Põhikoostisosad
3 tk – Muna
10 tk – Rohelised oliivid kivideta
1 spl – Kapparid
100 g – Leivakrutoon
12 tk – Kirsstomat
200 g – Jääsalat
1 tk – Kilufilee