Grillitud suvikõrvitsad parmesaniga

Grillitud suvikõrvitsad parmesaniga

Приготовление:

  1. Lõika suvikõrvitsad pikuti viiludeks, tõsta kaussi. Sega õli purustatud küüslaugu, soola, pipra ja ürtidega ning kalla suvikõrvitsaviiludele. Lase neil marinaadis 15 minutit seista ja pööra mitu korda, et kõik küljed saaksid marinaadiga kokku.
  2. Küpseta kuumal grillil 4–5 minutit mõlemalt poolt ehk kuni viilud on meeldivalt pruunikad. Laota grillitud suvikõrvits vaagnale, nirista peale veel head oliiviõli ja puista üle riivitud parmesaniga.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
2 tk – Suvikõrvits
0.50 dl – Oliiviõli
1 spl – Tüümian värske
20 g – Küüslauk
3 g – Sool
3 g – Must pipar
50 g – Parmesan