Seafileemedaljonid peekoni ja salveiga

Seafileemedaljonid peekoni ja salveiga

Приготовление:

  1. Lõika filee paksudeks ketasteks. Keera igale kettale peekoniriba ümber ning sellele peale veel salveilehed. Kinnita nööriga.
  2. Lõika sibulad vastavalt suurusele kaheks või neljaks. Prae kuumal pannil kerge pruunistumiseni ja tõsta kõrvale.
  3. Lisa pannile või ja rosmariinioksad, järelejäänud salveilehed ning lihakettad. Prae liha kiirelt õlis mõlemalt poolt. Ära üle küpseta, siis läheb liha tuimaks. Maitsesta soolahelveste ja värskelt purustatud pipraga. Serveeri koos praetud sibulatega.

KoostisosadПорции:2 порции

Koostis
2 tk – Seasisefilee
180 g – Peekonilõigud
2 spl – Salvei värske karbis
200 g – Sibul
10 g – Rosmariin värske
3 g – Sool
3 g – Must pipar