Ingverikrevetid rukolasalatiga

Ingverikrevetid rukolasalatiga.

Приготовление:

  1. Haki 1 tk küüslauguküünt ja tšilli. Riivi ingver peene riiviga.
  2. Sega kastmeained kausis. Lisa salatilehed ja sega läbi.
  3. Viiluta avokaado ja õun ning piserda üle laimimahlaga.
  4. Kuumuta pannil õli. Lisa küüslauk, tšilli ja ingver ning kuumuta 1 minut. Lisa pannile krevetid ja kuumuta, kuni värv muutub roosaks. Pööra ümber ja kuumuta ka teiselt poolt värvi muutumiseni. Maitsesta soolaga.
  5. Tõsta taldrikule salatilehed, õuna- ja avokaadoviilud ning krevetid. Nirista peale palsamiäädikakreem.

KoostisosadПорции:4 порции

Kaste
0.50 spl – Palsamiäädikas
0.50 spl – Sojakaste
1 tl – Dijoni sinep
3 spl – Oliiviõli
0.50 tl – Pruun suhkur
Põhikoostisosad
2 spl – Õli
1 tk – Küüslauk
0.50 tk – Tšillipipar värske
2 spl – Ingver
300 g – Krevetid kooritud
1 spl – Palsamiäädikaglasuur
Salat
100 g – Rukkola
1 tk – Õun
2 tk – Avokaado
1 tk – Laim