Peedi-kartuli-suitsukalasalat

Meeldivalt kerge sügisestest viljadest salat on koos suitsukalaga korralikuks eineks. Vaid veerand tunniga valmiv roog sobib nii argiõhtuks kui igal ajal, mil tühi kõht oodata ei kannata.

Приготовление:

  1. Lõika keedetud kartulid ja peedid sektoriteks ning viiluta marineeritud kurgid.
  2. Tõsta peetkartul-kurk vaagnale.
  3. Puhasta kala ja pane koos murulaugu ja salatilehtedega vaagnale köögiviljadele.
  4. Sega kokku kastmeained, vala salatile ja sega kergelt läbi.

Nipid ja soovitused

Kuumsuitsulõhe võib soovi korral asendada mõne muu suitsukalaga.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
200 g – Kartul
400 g – Keedetud peet
4 tk – Marineeritud kurk
400 g – Kuumsuitsulõhe
1 spl – Murulauk värske
100 g – Lehtsalat
Kaste
1 spl – Mädarõikakaste
1 spl – Sinep kange
1 spl – Punase veini äädikas
1 g – Sool
2 spl – Oliiviõli