Praetud riis kanaga

Lihtne kanaga panniroog sobib hästi argiõhtusse. Roog valmib kiirelt – kõigest veerand tunniga, kui oled riisi eelmisel õhtul valmis keetnud.

Приготовление:

  1. Tükelda kana.
  2. Lõika pestud porru pikuti pooleks ja seejärel ribadeks. Tee sama kooritud porganditega.
  3. Kuumuta pannil õli ning pruunista seal kana, maitsesta broilerimaitseaine ja karriga. Tõsta kõrvale ootele.
  4. Kuumuta pannil taas pisut õli, pruunista porru- ja porgandiribad. Lisa neile keedetud riis, kana ja viimaks kahvliga kausis lahti klopitud munad.
  5. Kuumuta paar minutit segades. Maitsesta vajadusel veel broilerimaitseainega ja söö kohe kuumalt.
  6. Soovi korral pigista sidrunist mahla peale.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
2.50 dl – Risotoriis
2 tk – Broilerifilee
1 tk – Porrulauk
2 tk – Porgand
2 tk – Muna
1 tl – Karri
1 g – Õli
1 tk – Sidrun
2 tl – Broilerimaitseaine