Категории
Praetud riis kanaga
Lihtne kanaga panniroog sobib hästi argiõhtusse. Roog valmib kiirelt – kõigest veerand tunniga, kui oled riisi eelmisel õhtul valmis keetnud.
Приготовление:
- Tükelda kana.
- Lõika pestud porru pikuti pooleks ja seejärel ribadeks. Tee sama kooritud porganditega.
- Kuumuta pannil õli ning pruunista seal kana, maitsesta broilerimaitseaine ja karriga. Tõsta kõrvale ootele.
- Kuumuta pannil taas pisut õli, pruunista porru- ja porgandiribad. Lisa neile keedetud riis, kana ja viimaks kahvliga kausis lahti klopitud munad.
- Kuumuta paar minutit segades. Maitsesta vajadusel veel broilerimaitseainega ja söö kohe kuumalt.
- Soovi korral pigista sidrunist mahla peale.
KoostisosadПорции:4 порции
Põhikoostisosad
2 tk – Porgand
2 tk – Broilerifilee
2 tl – Broilerimaitseaine
2 tk – Muna
1 tk – Sidrun
1 g – Õli
1 tl – Karri
1 tk – Porrulauk
2.50 dl – Risotoriis