Baklažaani-pähklivõie

Tervislik ja maitsev leivakate hõrgu kitsejuustu ja Kreeka pähklitega.

Приготовление:

  1. Viiluta pestud baklažaan ja pruunista mõlemalt poolt oliiviõlis. Lase pisut jahtuda ja tükelda väiksemaks.
  2. Purusta kõik ained blenderis või minilõikuris (küüslauk on 1 küüs). Pressi poolest sidrunist välja mahl, haki koriander.
  3. Naudi koos rukkikrõpsude, tükeldatud köögivilja või ciabattaga.

Nipid ja soovitused

Serveerimiseks võib kasutada granaatõunaseemneid.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
1 tk – Baklažaan
30 g – Kreeka pähkel
30 g – Kitsejuust
1 tk – Küüslauk
1 tk – Sidrun
1 spl – Oliiviõli
1 dl – Koriander värske
3 g – Sool
3 g – Must pipar
1 tk – Rukkikrõpsud