Kartulisalat tursamaksaga

Kartulisalat tursamaksaga.

Приготовление:

  1. Lõika keedetud kartulid suurteks viiludeks.
  2. Haki sibul ja roheline sibul ning poolita kirsstomatid.
  3. Tõsta kausipõhja rohelisi salatilehti ja aseta nende peale kõik hakitud komponendid.
  4. Kõige viimasena lisa salatile õlist võetud tursamaks.

Nipid ja soovitused

Tursamaks on hea rasvane, aga kui tunned, et salat jääb siiski kuiv, võid lisada ka kerge sidruni-õlikastme. Ära sega salatit enne läbi, sest tursamaks teeb salati sogaseks. Las iga sööja segab salatit parem ise.

KoostisosadПорции:2 порции

Põhikoostisosad
6 tk – Kartul
75 g – Tursamaks konserv
1 spl – Kapparid
1 tk – Punane sibul
6 tk – Kirsstomat
1 spl – Roheline sibul
1 spl – Lehtsalat