Категории
Spargli-peekonispagetid
Peekoni-sparglipasta on mõnusas sidrunikastmes.
Приготовление:
- Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente.
- Valmista samal ajal kaste. Lõika peekon ribadeks ja pruunista kuumal pannil. Lisa pannile tükeldatud spargel (vars lõika umbes neljaks), koor, puljong, sidrunikoor (2 tl) ja -mahl (0,5 dl). Kuumuta keskmisel kuumusel mõni minut. Maitsesta soola ja pipraga.
- Sega kuumade nõrutatud spagettidega läbi ja serveeri taldrikutelt. Puista üle värskelt riivitud Parmesaniga ja naudi kohe!
Nipid ja soovitused
Kes liha ei armasta, kasutagu peekoni asemel külmsuitsulõhet.
KoostisosadПорции:4 порции
Põhikoostisosad
1 g – Sool
1 dl – Köögiviljapuljong
2 dl – Parmesan
1 tk – Sidrun
1 g – Must pipar
500 g – Spargel
500 g – Täistera spagetid
3 dl – Tere vahukoor
110 g – Suitsupeekon