Tatar hakklihakastme- ja värske soolakurgiga

Tatar hakklihakastme- ja värske soolakurgiga

Приготовление:

  1. Kiirsoolata kurk: lõika kurk kangideks, lao kurgid kihiti, iga kihi vahele pane ohtralt soola ja tilli. Jäta üheks tunniks külmkappi seisma.
  2. Keeda tatar vastavalt pakendil olevatele juhistele.
  3. Kaste: prae hakitud sibul ja küüslauk kergelt õlis. Lisa hakkliha ja prae segades, kuni hakkliha on kenasti küps. Puista peale nisujahu, sega läbi. Lisa piim ning hauta kastet kümmekond minutit.
  4. Lõpus sega juurde hapukoor, maitsesta soola ja pipraga.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
200 g – Tatar
400 g – Seahakkliha
1 tk – Sibul
2 tk – Küüslauguküüs
500 ml – Piim
30 g – Nisujahu
50 g – Hapukoor
600 g – Kurk