Seeneraguu kartuli-pastinaagipüreega

Üks tummine ja soojendav sügisretsept kulub alati marjaks ära. Tegemist on kiiresti valmiva lõuna- või õhtusöögiga, millel peaosaliseks seened ning maitserikas kartulipüree!

Приготовление:

  1. Koori ja tükelda köögiviljad ning keeda soolaga maitsestatud vees täiesti pehmeks. Seejärel nõruta, lisa köögiviljadele või, koor ja parmesan ning tambi pudrunuiaga ühtlaseks püreeks. Maitsesta soolaga.
  2. Seeneraguu valmistamiseks haki sibul ja küüslauk väikesteks tükkideks ning tõsta pannile küpsema keskmisele kuumusele. Samal ajal puhasta ja tükelda seened ning lisa pannile.
  3. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa segades till ja tšillihelbed.
  4. Nüüd lisa pannile koor ja või ning lase madalal kuumusel roal valmida 10 minutit. Seejärel sega juurde parmesan ning maitsesta lõplikult. Serveeri raguud koos kartuli-pastinaagipüreega!

KoostisosadПорции:4 порции

Raguu
1 tk – Sibul
450 g – Šampinjonid
2 g – Sool
2 g – Must pipar
3 spl – Till värske
2 g – Tšillihelbed
200 ml – Vahukoor
10 g – Või
50 g – Parmesan
Püree
1 kg – Kartul
200 g – Porgand
75 g – Või
3 g – Sool
100 ml – Vahukoor
100 g – Parmesan
200 g – Pastinaak