Halloumi ja arbuusi salat mündiga

Mahlase magusa arbuusi, soolaka juustu ja mündi põnev kooslus sobib esimeseks näljapeletamiseks grilli ümber oodates.

Приготовление:

  1. Keeda oad soolakas vees 7–8 minuti jooksul pehmeks. Nõruta, kalla üle külma veega ja nõruta veel kord.
  2. Lõika arbuus viiludeks ja viilud kolmnurkadeks. Sega arbuusiviilud ja oad. Sega hakitud mündilehed sidrunimahla ja oliiviõliga. Maitsesta soolaga.
  3. Grilli õhukesteks viiludeks lõigatud halloumit paar minutit kummaltki poolt. Tõsta kuum juust salatile, nirista peale kaste ja serveeri röstitud gruusia leivaga.

Nipid ja soovitused

Juustu võib grilli asemel ka pannil valmistada.

KoostisosadПорции:8 порции

Põhikoostisosad
400 g – Aedoad värske
2 kg – Arbuus
1 spl – Mündilehed
1 tk – Sidrun
3 spl – Oliiviõli
1 tk – Gruusia leib
400 g – Halloumi juust