Vietnami kana ingveri ja rohelise sibulaga

Lõuna-Vietnamis on see populaarne talveroog. Nad armastavad külmadel kuudel süüa palju ingverit, see soojendab seestpoolt.

Приготовление:

  1. Tükelda kana. Koori ingver (10 cm) ja lõika peenteks ribadeks, sibul 4 cm pikkusteks peenteks ribadeks.
  2. Kuumuta pool õlist vokk- või mõnel muul suuremal pannil, kuumuta selles ingverit ja hakitud tšillipipart. Lisa sibularibad, kuumuta kiirelt läbi ja tõsta kaussi ootele.
  3. Kalla ülejäänud õli pannile, pruunista kanatükid.
  4. Lisa kõrvalepandud ingver, porru ja tšilli, austri-, tšilli- ja sojakaste ning suhkur.
  5. Kuumuta kõik koos pannil läbi.
  6. Puista peale ka hakitud roheline sibul ja serveeri koos keedetud riisiga.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
400 g – Broilerifilee
1 tk – Ingver
1 tk – Roheline sibul
0.50 tk – Tšillipipar värske
2 spl – Maapähkliõli
2 spl – Austrikaste
3 spl – Magus tšillikaste
1 spl – Sojakaste
1 tl – Suhkur
1 tk – Basmatiriis