Õuna-juustutäidisega kanafilee

Põnev kombinatsioon kanast, õuntest ja juustust. Kasuta täidises mõnda kõvemat tugevamaitselist juustu, näiteks Goudat või Emmentali.

Приготовление:

  1. Sega hakitud õunad riivjuustu ja -saiaga.
  2. Vasarda kanafileed toidukile vahel 0,5‒0,6 cm paksuseks. Tõsta õunasegu kanafileedele, keera fileed rulli ja kinnita tikuga.
  3. Sulata pannil või ja pruunista rullid igast küljest. Lisa vein ja 0,5 dl vett, kata pann kaanega ja hauta 15‒20 minutit, kuni fileerullid pole enam roosad. Tõsta rullid taldrikutele.
  4. Sega 1 sl külma vett maisitärklisega, lisa pannile ja kuumuta, kuni kaste pakseneb. Sega hulka koor, maitsesta kaste soolaga ja vala kanafileedele. Serveeri hakitud peterselliga.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
2 tk – Broilerifilee
1 dl – Õun
2 spl – Riivjuust
1 spl – Riivsai
1 spl – Või
0.50 dl – Valge vein
0.60 dl – Vesi
1.50 tl – Maisitärklis
1 dl – Vahukoor
1 spl – Petersell värske