Категории
Tai köögivilja-kevadrullid
Kevadrullid on mõnusad suupisted igal ajal, parimad aga muidugi soojalt.
Приготовление:
- Sulata filotainas pakis. Haki küüslauguküüned (2 tk) ja ingver (1 cm). Riivi porgand. Lõika porru ribadeks ja haki paprika.
- Vala riisinuudlitele peale keev vesi, lase 5 minutit pehmeneda ja kurna. Kuumuta wok-pannil õli ning prae küüslauk ja ingver kiirelt läbi. Lisa köögiviljad ja prae veel mõni minut. Siis lisa peeneks hakitud riisinuudlid. Vala peale soja- ja tšillikaste ning sega ühtlaseks. Tõsta tulelt ja jahuta.
- Pintselda iga tainalehte kergelt õliga ja lao tainalehed kihiti üksteise peale. Lõika kuueks umbes 15 x 15 cm suuruseks ruuduks. Aseta igale ruudule 2 sl täidist.
- Pintselda servad lahtiklopitud munavalgega. Keera kõigepealt mõlema poole ääred sisse ja siis ruudud rulli. Pintselda pealt munavalgega ja küpseta vokkimispannil rohkes õlis kuldpruuniks ( umbes 2-3 minutit ).
- Tõsta majapidamispaberile nõrguma.
- Serveeri magusa tšillikastmega.
KoostisosadПорции:3 порции
Põhikoostisosad
1 tk – Muna
1 g – Õli
6 tk – Filotaigen
Täidis
1 spl – Santa Maria Magus tšillikaste
1 spl – Sojakaste
1 tk – Punane paprika
1 tk – Porgand
1 spl – Õli
1 tk – Küüslauk
1 tk – Porrulauk
1 tk – Ingver
50 g – Riisinuudlid