Tai köögivilja-kevadrullid

Kevadrullid on mõnusad suupisted igal ajal, parimad aga muidugi soojalt.

Приготовление:

  1. Sulata filotainas pakis. Haki küüslauguküüned (2 tk) ja ingver (1 cm). Riivi porgand. Lõika porru ribadeks ja haki paprika.
  2. Vala riisinuudlitele peale keev vesi, lase 5 minutit pehmeneda ja kurna. Kuumuta wok-pannil õli ning prae küüslauk ja ingver kiirelt läbi. Lisa köögiviljad ja prae veel mõni minut. Siis lisa peeneks hakitud riisinuudlid. Vala peale soja- ja tšillikaste ning sega ühtlaseks. Tõsta tulelt ja jahuta.
  3. Pintselda iga tainalehte kergelt õliga ja lao tainalehed kihiti üksteise peale. Lõika kuueks umbes 15 x 15 cm suuruseks ruuduks. Aseta igale ruudule 2 sl täidist.
  4. Pintselda servad lahtiklopitud munavalgega. Keera kõigepealt mõlema poole ääred sisse ja siis ruudud rulli. Pintselda pealt munavalgega ja küpseta vokkimispannil rohkes õlis kuldpruuniks ( umbes 2-3 minutit ).
  5. Tõsta majapidamispaberile nõrguma.
  6. Serveeri magusa tšillikastmega.

KoostisosadПорции:3 порции

Põhikoostisosad
6 tk – Filotaigen
1 g – Õli
1 tk – Muna
Täidis
1 spl – Õli
1 tk – Küüslauk
1 tk – Ingver
1 tk – Porgand
1 tk – Porrulauk
1 tk – Punane paprika
50 g – Riisinuudlid
1 spl – Sojakaste
1 spl – Magus tšillikaste