Kanafilee herneste ja suitsupeekoniga

Kanafilee herneste ja suitsupeekoniga

Приготовление:

  1. Kuumuta ahi 200 kraadini.
  2. Kuumuta pannil õli ja või ning pruunista kanafileesid mõlemalt poolt mõni minut. 3.Tõsta fileed pannilt ahjuplaadile ning maitsesta mõlemalt poolt soola ja pipraga. 4.Küpseta ahjus 15 minutit. 5.Haki sibul ja prae mõni minut pannil. 6.Lisa hakitud peekon ja jätka praadimist. 7.Lisa jahu ja prae veel hetk. 8.Lisa vähehaaval ja pidevalt segades puljong ja apelsinimahl, kuni segu pakseneb. 9.Sega juurde herned ja hakitud petersell. 10.Lisa broilerifileed ja serveeri koos keedetud kartulite või kartulipüreega.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
2 spl – Õli
2 spl – Või
4 tk – Broilerifilee
3 g – Sool
3 g – Must pipar
1 tk – Sibul
200 g – Suitsupeekon
3 spl – Nisujahu
3 dl – Kanapuljong
2 tk – Apelsin
200 g – Külmutatud herned
1 spl – Petersell värske