Mahlased miniburgerid

Mahlased miniburgerid

Приготовление:

  1. Haki sibul ja küüslauk peenelt ning prae kuumas oliiviõlis klaasjaks.
  2. Tõsta praetud sibul ja küüslauk kaussi. Lisa hakkliha, 1 sl sinepit, barbecue-kaste, veidi vett, sool-pipar ja petersell ning sega kõik korralikult läbi.
  3. Vormi kotletitainast väiksed pätsikesed ja pruunista neid pannil või grillil mõlemalt poolt 2–3 minutit. Tõsta korraks grillile ka saiapoolikud.
  4. Samal ajal sega kokku kaste ülejäänud sinepist ja majoneesist ning määri see kuklipoolikutele.
  5. Rebi pooltele saiapoolikutele salatit. Aseta salatile pihv, tomativiilud, õhukesed sibularõngad, marineeritud kurgid, juustuviil ja teine saiapoolik. Serveeri kohe!

KoostisosadПорции:6 порции

Koostis
2 tk – Tomat
1 tk – Punane sibul
1 tk – Marineeritud kurk
2 tk – Burgerikukkel
Kotletid
1 tk – Sibul
10 g – Küüslauk
1 spl – Oliiviõli
400 g – Veisehakkliha
1 spl – Dijoni sinep
1 spl – BBQ kaste
1 spl – Petersell värske
3 g – Sool
3 g – Must pipar
1 tk – Juust viilutatud
Kaste
4 spl – Majonees
0.50 spl – Dijoni sinep