Mozzarellaga täidetud paprikad

Lihtne roog, mis oma kergusega ei ole koormaks ka õhtusel ajal. Anšoovisefilee lisab mahedale roale soolakust.

Приготовление:

  1. Kuumuta ahi 220 kraadini. Lõika paprikad pooleks ja kraabi seemned välja. Määri ahjuvorm õliga ja tõsta paprikapoolikud ahjuvormi, lõikepool üleval.
  2. Pane igale põhja õhukesi 1 küüs küüslauguviile ja basiilikulehti. Maitsesta soola ja pipraga. Lõika tomatid pooleks ja pane paprikatesse. Nirista peale oliiviõli. Kalla vormi põhja natuke vett.
  3. Pane vorm ahju ja küpseta 30–35 minutit, kuni paprikad pehmenevad.
  4. Lõika mozzarella viiludeks ja pane tomatitele, pane juustu peale anšoovisefileed.
  5. Tõsta ahju ja küpseta veel 3–4 minutit, kuni juust ära sulab.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
2 tk – Kollane paprika
2 tk – Punane paprika
8 tk – Ploomtomat
1 tk – Basiilik värske
4 spl – Oliiviõli
16 tk – Anšoovisefilee
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 tk – Küüslauk
250 g – Mozzarella juust