Категории
Mozzarellaga täidetud paprikad
Lihtne roog, mis oma kergusega ei ole koormaks ka õhtusel ajal. Anšoovisefilee lisab mahedale roale soolakust.
Приготовление:
- Kuumuta ahi 220 kraadini. Lõika paprikad pooleks ja kraabi seemned välja. Määri ahjuvorm õliga ja tõsta paprikapoolikud ahjuvormi, lõikepool üleval.
- Pane igale põhja õhukesi 1 küüs küüslauguviile ja basiilikulehti. Maitsesta soola ja pipraga. Lõika tomatid pooleks ja pane paprikatesse. Nirista peale oliiviõli. Kalla vormi põhja natuke vett.
- Pane vorm ahju ja küpseta 30–35 minutit, kuni paprikad pehmenevad.
- Lõika mozzarella viiludeks ja pane tomatitele, pane juustu peale anšoovisefileed.
- Tõsta ahju ja küpseta veel 3–4 minutit, kuni juust ära sulab.
KoostisosadПорции:4 порции
Põhikoostisosad
4 spl – Oliiviõli
250 g – Mozzarella juust
1 tk – Küüslauk
1 g – Must pipar
2 tk – Kollane paprika
2 tk – Punane paprika
1 tk – Basiilik värske
1 g – Sool
8 tk – Ploomtomat
16 tk – Anšoovisefilee