Suitsukana-greibisalat

Suitsukana-greibisalat

Приготовление:

  1. Koori ja puhasta greip. Eralda viljaliha ja lõika väiksemaks.
  2. Pese õun ja pirn, koori ja haki ribadeks.
  3. Pese viinamarjad ja poolita.
  4. Haki suitsukana viiludeks.
  5. Sega kõik komponendid omavahel kokku.
  6. Valmista kaste. Selleks sega kokku majonees, jogurt, mahl ja riivitud apelsinikoor. Maitseks võid lisada veidike cajuni pulbrit.
  7. Sega kaste salatikomponentidega kokku.
  8. Aseta taldriku põhja salatilehed ja sellele salat.
  9. Puista peale seedermänniseemneid.
  10. Soovi korral võid salati valmistada aga hoopis ka apelsinist.
  11. Seedermänniseemnete asemel sobib lisada salatisse ka kreeka pähkleid.

KoostisosadПорции:2 порции

Kaste
2 spl – Majonees
2 spl – Maitsestamata jogurt
2 spl – Apelsinimahl
1 tk – Apelsin
Koostis
1 tk – Greip värske
1 tk – Pirn
1 tk – Õun
100 g – Tume viinamari
1 spl – Seedermänniseemned
150 g – Suitsutatud broilerikoib
1 tk – Rooma salat