Maasika-kohupiimakoogid

Maasika-kohupiimakoogid

Приготовление:

  1. Purusta küpsised ja pähklid köögikombainis. Lisa suhkur ja sulatatud või, sega ühtlaseks. Suru küpsisemass pabervormidega vooderdatud muffi nipanni pesadesse või võitatud koogivormi põhja ja äärtele.
  2. Eelküpseta 175kraadises ahjus 10 minutit.
  3. Tükelda täidise tarvis maasikad. Vahusta munad suhkrutega, sega hulka kohupiim, sidrunimahl ja -koor. Viimaks lisa tükeldatud maasikad.
  4. Jaga täidis põhjale ja küpseta veel 20–30 minutit või kuni pind on hüübinud. Kaunista poolitatud või sektoriteks lõigatud maasikatega.

KoostisosadПорции:12 порции

Põhi
150 g – Digestive küpsised
70 g – Kreeka pähkel
1.50 spl – Suhkur
75 g – Või
Täidis
0.50 L – Maasikad värsked
500 g – Kohupiim
4 tk – Muna
1 dl – Suhkur
2 tl – Vanillisuhkur
1 tk – Sidrun