Lõhepakid sidruni ja peekoniga

Lõhepakid sidruni ja peekoniga

Приготовление:

  1. Lõika lõhefilee koos nahaga neljakandilisteks tükkideks. Maitsesta soola ja sidrunipipraga.
  2. Lõika peekoniviilud kalatükkidega ühesuurusteks lõikudeks. Viiluta sidrunid ja tomatid.
  3. Pane lõikelauale sidruniviil, sellele tillioks, siis kalatükk, nahapool all, tomati- ja peekoniviil ning taas sidruniviil. Seo nööriga kinni.
  4. Grilli 5‒8 minutit või kuni kala on küps. Kõrvale sobib hästi küüslaugumaitseline majoneesijogurtikaste.
  5. Peekonisõbrad võivad vahele lükkida mitu peekoniviilu.

KoostisosadПорции:6 порции

Koostis
1 spl – Till värske
2 tk – Tomat
150 g – Toorsuitsupeekon
3 g – Sool
700 g – Lõhefilee
2 tk – Sidrun
3 g – Sidrunipipar jahvatatud