Tomatine hakklihasoust

Tomatine hakklihasoust

Приготовление:

  1. Koori sibul ja porgand ning tükelda koos selleriga nii väikesteks tükkideks, kui saad.
  2. Kuumuta pannil õli, lisa köögiviljad ja pruunista madalal kuumusel, aegajalt segades, 5 minutit, kuni need pehmenevad ja saavad kauni värvi.
  3. Lisa hakkliha ja kuumuta kõrgemal kuumusel umbes 10 minutit, kuni hakkliha roosa värvuse kadumiseni.
  4. Nirista pidevalt segades hulka piim.
  5. Lisa tomatikonserv, vein ja tomatipasta.
  6. Maitsesta soola, suhkru ja pipraga.
  7. Keeda madalal kuumusel umbes 1 tund.
  8. Sega hulka hakitud petersellilehed ja serveeri koos värskelt keedetud pastaga.
  9. Võid seda pika hautamisaja tõttu valmistada ka topeltkoguse ja poole kohe pasta juurde tarvitada.
  10. Poolega võiks mõne päeva pärast valmistada maitsva vormiroa.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
1 tk – Sibul
1 tk – Porgand
1 tk – Varsseller
2 spl – Oliiviõli
1.50 dl – Piim
400 g – Purustatud tomatid
2 dl – Valge vein
2 spl – Tomatipasta
3 g – Sool
3 g – Must pipar
1 tl – Suhkur
1 spl – Petersell värske
400 g – Veisehakkliha