Baklažaanivorm hakklihaga

Baklažaanivorm hakklihaga

Приготовление:

  1. Hakitud sibul ja maitseained segada hakklihaga.
  2. Lisada natuke vett, kui liha on liiga tihke.
  3. Kaste - konservtomatid tükeldada.
  4. Hakitud sibulat ja küüslauku praadida mõni hetk potis õli sees.
  5. Seejärel lisada tomatitükid koos vedelikuga ja maitseained ning keeta nõrgal tulel kaane all 30 minutit.
  6. Baklažaanid lõigata umbes 1 cm paksusteks ketasteks.
  7. Võiga määritud ahjuvorm vooderdada baklažaanidega.
  8. Valada sellele toores hakklihamass, mis katta omakorda kihi baklažaanidega.
  9. Peale kallata rohkesti tomatikastet. Vorm katta kaane või fooliumiga ja küpsetada 225°C juures ahjus 1,5 tundi.
  10. Juurde pakkuda riivitud parmesani juustu.

KoostisosadПорции:2 порции

Koostis
200 g – Baklažaan
200 g – Kodune hakkliha
1 tk – Sibul
1 tl – Oregano
200 g – Tomatid omas mahlas
20 g – Küüslauk
0.50 spl – Õli
1 tl – Petersell värske
3 g – Sool
3 g – Must pipar
1 spl – Parmesan