Lõhepirukas brokoliga

Lõhepirukas brokoliga

Приготовление:

  1. Rulli sulanud pärmilehttainas õhemaks kettaks. Tõsta see 20-sentimeetrise läbimõõduga madalamate servadega pirukavormi, nii et ka servad oleksid tainaga kaetud. Lõika taina ülejäägid ära.
  2. Tõsta põhjale lõhetükid ja brokoliõisikud. Puista peale juust. Klopi munad lahti ja vispelda koorega kokku. Maitsesta soolaga. Vala vormi ja puista peale riivitud juustu. Küpseta 200 kraadi juures 30 minutit.

Nipid ja soovitused

Kui sul on suurem või sügavam vorm, siis võta 3 muna ja 3 dl koort, muud kogused võivad jääda samaks.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
30 g – Riivjuust
2 dl – Toidukoor
150 g – Lõhefilee
2 tk – Muna
200 g – Pärmi- lehttaigen
60 g – Brokoli värske