Makaronid tuunikalaga

Makaronid tuunikalaga

Приготовление:

  1. Keeda spagetid rohkes soolaga maitsestatud vees al dente.
  2. Koori sibulad, lõika pikuti pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks.
  3. Kuumuta pannil õli, lisa sibul ja prae segades tasasel tulel 5 minutit. Lisa tomatid, maitsesta soola-pipraga ja kuumuta 5 minutit. Sega juurde nõrutatud kapparid ning nõrutatud tuunikala. Kuumuta läbi, sega nõrutatud spagettidega ja serveeri.

Nipid ja soovitused

Siin sobib kasutada nii veega kui ka õliga tuunikalakonservi. Eelista tükkidega konservi – purustatud tuunikala jääb kastmes väga pudine. Kapparid annavad roale väga mõnusa pikantse maitse, aga lastele paku neid esimesel korral pigem mõõdukalt. Spagettide asemel sobivad muidugi ka kõik muud vigurmakaronid.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
2 tk – Punane sibul
500 g – Tomatipüree
2 tk – Tuunikala soolvees
50 g – Kapparid
3 g – Sool
3 g – Must pipar
400 g – Spagetid