Räimepihvid pesto ja juustuga

Räimepihve on lihtne valmistada. Saad teha neid nii suurtest kui väikestest räimedest ja just nii mitu räimepihvi inimesele, nagu soovi on.

Приготовление:

  1. Laota räimefileed, nahapool all, küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
  2. Määri peale pestot ja pudista peale meelepärast juustu. Tõsta peale teine räimefilee, nahapool üleval.
  3. Pane igale pihvile tükike võid ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15–20 minutit.

Nipid ja soovitused

Täidiseks kasuta endale meelepärast juustu ja pestot.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
150 g – Riivjuust
4 spl – Roheline pestokaste
50 g – Või
1 g – Must pipar
500 g – Räimefilee