Kohupiima-juustukarask

Kohupiima-juustukarask

Приготовление:

  1. Sega kõik ained hoolsalt omavahel läbi. Kata vorm küpsetuspaberiga (küpsetuspaberit on lihtsam vormi asetada, kui kortsutad selle eelnevalt käte vahel pehmemaks) ja määri see omakorda võiga.
  2. Vala tainas küpsetuspaberile. Küpseta 200 kraadi juures umbes 25 minutit

Nipid ja soovitused

Ahjusoe, mahlane ja maitserikas karask on parim munavõiga. Ka lihtsalt või ja mõne soolahelbega mekib suurepäraselt. Saad siin ära kasutada nii kohupiima, hapupiimatoote kui ka kappi seisma jäänud juustutüki.

KoostisosadПорции:6 порции

Koostis
200 g – Kohupiim
3 dl – Keefir
250 g – Odrajahu
1 tl – Sooda
85 g – Riivjuust
3 spl – Või
30 g – Küüslauk
2 tl – Köömned
0.50 tl – Suhkur
1 tl – Sool
2 spl – Riivjuust